EmanaEmana

VEČSTANOVANJSKIH OBJEKTOV

Uživajte v čistem in dobro vzdrževanem večstanovanjskem objektu. Mi skrbimo za redna čiščenja stopnišča, okna in ostale skupne prostore ter pri tem uporabljamo profesionalna čistila. Vi lahko brez skrbi uživate v prostem času ali z vašimi najdražjimi preživite več kvalitetnega časa, saj bomo za čiščenje v celoti poskrbeli mi.

POSLOVNIH PROSTOROV

Redno čiščenje poslovnih prostorov zajema čiščenje vseh dostopnih površin, ki se lahko čistijo vsakodnevno oziroma tedensko. Odvisno od potreb oziroma vaših zahtev. Pri tem poskrbimo, da so površine očiščene tako kot morajo biti, profesionalno in skrbno. Vi pa se lahko posvetite tistemu, kar je vam pomembno in prihranite dragoceni čas. Kontaktirajte nas in dogovorili se bomo kako vam lahko pomagamo, da vam zagotovimo kvalitetno čiščenje.

GENERALNA ČIŠČENJA

Smo podjetje, ki deluje že od leta 1993 in medtem smo si nabrali zelo veliko izkušenj. Tako lahko mirne vesti strankam ponudimo kvalitetna celovita čiščenja. Pod generalno čiščenje spada praktično vse. Čiščenje celotne hiše z okolico, čiščenje celotnega gradbišča ali čiščenje starega stanovanja. Vsemu smo kos.

LETNA ČIŠČENJA

Med enkratna oziroma letna čiščenja sodijo na primer strojno čiščenje talnih oblog, odstranjevanje starih in nanos novih premazov na trdnih tleh, čiščenje kamnitih talnih oblog, čiščenje žaluzij in lamel zaves, čiščenje oblazinjenega pohištva, čiščenje okolice, čiščenje konstrukcij, inpd.

REDNA OBDOBJA

Glede na vaše potrebe in zahteve nudimo izredna generalna čiščenja v okviru rednih obdobij. Pokličite nas še danes za obisk in brezplačno svetovanje, na podlagi katerega vam bomo izdelali ponudbo po meri.

OBDOBNA ČIŠČENJA

Določena opravila, posebna čiščenja, se navadno opravljajo sezonsko, kot na primer čiščenje zimskih vrtov oziroma steklenih površin in druga dela ter področja, kjer prihaja do raznih sezonskih preobremenitev. Nudimo tudi čiščenje in vzdrževanje fotovoltaičnih modulov z uporabo dvostopenjskega postopka.

VIŠINSKA ČIŠČENJA

Ker imamo svojo dvižno košaro, smo kos vsaki nalogi, ki je na višini. Bodisi okna ali pranje celotne zgradbe. V letu 2010 smo zabeležili rast pranja fasad na hišah in blokih. Hiše, ki smo jih očistili so dobile izgled kot, da bi imele nove fasade.

INDUSTRIJSKO ČIŠČENJE IN EX CONE

Čiščenje v industriji je zelo zahtevno in za kvalitetno izvedbo tega je potrebno imeti tudi kvalitetne stroje. V našem podjetju damo veliko na nove in preverjene stroje, ker v obsežnem delu čistimo predvsem hale, hangarje, proizvodne obrate, inpd. Vsekakor je tudi tehnika čiščenja zelo pomembna.V prostorih, kjer se predvideva nevarnost eksplozij (ex cone) je predvsem potrebno zagotoviti zanesljiv servis. Tovrstno čiščenje opravimo specialno z veliko mero zanesljivosti.

ČIŠČENJE ODTOKOV

Veliko ljudi še vedno uporablja draga čistila za odmaševanje odtokov. Ampak to je le metanje denarja skozi odtok. Mi vam zagotavljamo 100% učinkovitost. Uporabljamo poseben stroj, ki je narejen le za to. Pod pritiskom vode odplaknemo še tako zamašene odtoke.

IZPOSOJA OPREME

Na voljo imamo več vrst profesionalnih strojev za čiščenje. Od industrijskih sesalnikov do voznih pometačev ter polavtomatskih pralno sušilni strojev.

CHEM DRY

Chem Dry je revolucionaren sistem čiščenja, ki vaše tekstilne talne obloge globinsko očisti, brez bojazni, da bi bile premočene in se sušile še ure in ure.

NANO PREMAZ

Posebni premazi se uporabljajo za površine s specifičnimi zahtevami. Nudimo čiščenje, odstranjevanje starih in nanos novih zaščitnih premazov.

UREJANJE OKOLICE

Okolica je zunanja podoba vašega doma. Verjetno ste kdaj hodili mimo hiše, ki je imela res lepo urejeno okolico – verjetno je bilo to delo ljudi, ki se s tem ukvarjajo. Pokošena trava, čisti tlakovci, očiščena fasada, itn.

Zadnje Facebook objave

No recent Facebook posts to show

Kontaktirajte nas

Emana čistilni servis

Janez Zagorc
E-pošta: janez.zagorc@emana.si
GSM: 041 354 406

Čistimo praktično vse

Industrijsko čiščenje
Generalno čiščenje
Specialna čiščenja
Višinsko čiščenje
Čiščenje odtokov
Sanacije
Barvanje
Urejanje okolice
Izposoja strojev

več o storitvah...